Kunskap, Pålitlighet & Tillgänglighet Den 26 augusti, 2015  har vi startat Iwanowski ConsultingIwanowski Consulting är ett privatägt företag som tillhandahåller tjänster inom IT, Webbutveckling och Redovisning. Grundaren och hans partner har lång erfarenhet inom sina områden och har jobbat med IT över 25 år, både som konsult och eget företagare. Detta är grunden till att vi nu tillsammans har bestämt oss för att starta Iwanowski Consulting och erbjuder kvalificerade tjänster som täcker företags behov för IT och Ekonomi. Vi har kunskap, erfarenhet, utbildning samt de flesta licenser som garanterar att vi som din partner blir en pålitlig och kostnadseffektiv resurs som kan match dina mål och innovationsbehov som effektiviserar ditt företag.

Vi på Iwanowski Consulting förstår mycket väll ditt beroende av fungerande nätverk och funktionsdugliga datorer, därför inför vi nu 24/7 jour i fall du hamnar i nödd. Vi samarbetar också med flera konsulter som kan bidra med kunskap och arbete på plats om det behövs.

Du som är vår uppdragsgivare ska känna dig tryggt och säkert att arbete utförs korrekt och utan misstag. Därför har vi extra försäkringar som täcker eventuella misstag och fel och gör Iwanowski Consulting till en driftsäker leverantör av de tjänster vi utför för ditt företag. Vi hoppas förstas att det aldrig kommer att behövas men i och med att vi satsar på vår kundssäkerhet och trygghet så tycker vi att det är en viktig del i vår relation.

Läs mer om våra tjänster